Nyt medlem

Frederiksberg Volley er en af de hyggeligste klubber på Frederiksberg. Vores mål er at kunne tilbyde volleyball på så mange niveauer så vidt muligt – nybegynder, motion, kreds og division.


Vi har altid et hold der passer til dig. Du behøver ikke være elitespiller for at være en del af Frederiksberg Volley. Det vigtigste er, at du har tid og allervigtigst lyst til at spille.


Er du ny i København eller Frederiksberg, så er klubben et godt sted at stifte nye bekendtskaber og møde nye venner. Frederiksberg Volley handler nemlig ikke kun om volley. Vi sætter fokus på et godt socialt miljø ved at holde klubfester, stævner, mix-arrangementer på tværs af holdene og meget mere.

Vi får rigtig mange henvendelser fra interesserede nye spillere, og det er vi enormt glade for! Desværre har vi ikke altid plads. 


Vi melder løbende ud her på hjemmesiden, hvis et bestemt hold tager nye spillere ind, samt hvilken præcis SPILLERPROFIL/POSITION holdet har brug for. 


Profilen kan både være specifikt niveau og position på de højestrangerede hold samt spillere uden erfaring på de lavestrangerede hold. Se under de enkelte hold i holdoversigten, hvad holdet eventuelt søger/har plads til. 


Hvis der er en ledig plads, og hvis du passer på profilen, kan du skrive til os via kontaktformularen og derigennem komme til prøvetræning. 


Er der ikke en plads/profil til lige netop dig, må du desværre vente.


Det er ikke muligt at blive skrevet på venteliste. Hold derfor øje med holdoversigten, hvor vi løbende opdaterer. Bedste hilsener

Frederiksberg Volley

Kontaktformular for nye seniorspillere

NB. Ungdomsspillere indmeldes under de enkelte ungdomshold. - Er du interesseret i at blive en del af vores klub? Og passer du på en profil søgt af et af holdene? Så kontakt os via formularen herunder. - Skriv lidt om dig selv, din erfaring/niveau, hvilket hold du er interesseret i at prøve af mm. Så hjælper vi dig videre i kontakten til træneren.